Actueel

Kenmerken van een goede webshop

Een goede webshop is een webshop die succesvol en goed vindbaar is. Een goede webshop die omzet oplevert, die mensen interessant vinden en overtuigt dat haar bezoekers daar aan het juiste adres zijn.

Uiteraard zijn de kenmerken van een goede webshop afhankelijk van de doelgroep. Een webshop die geen affiniteit heeft met de doelgroep, heeft geen minder kans om succesvol te worden. Daarom dient de doelgroep zorgvuldig te worden bepaald. Kies daarbij je doelgroep zo precies mogelijk en kies een duidelijke niche markt.

Kenmerken van een goede webshop

Zorg als eerst voor dat de webshop stabiel is, snel draait op je server en geen fouten bevat. Het liefst raden wij dan ook een eigen Dedicated Server aan. Deze kun je dan zo specifiek mogelijk instellen voor jouw doeleinden en hoef je geen rekening te houden met andere “mede-hosters”.

Een snelle webshop kan bereikt worden met verschillende caching opties. Voor Magento gebruiken wij onder andere Redis Cache, Lesti FPC en OpCache.

Een goede webshop? Wat is dat?
1. Een goede webshop moet uiteraard gevonden worden in zoekmachines.
2. Een goede webshop dient relevante zoekwoorden en content te hebben.
3. Je webshop moet tot actie leiden. Is de webshop wel uitnodigend genoeg?
4. Een webshop moet vertrouwen uitstralen met een SSL Certificaat
5. En een goede webshop meld zich aan bij Thuiswinkel Waarborg (of andere waarborgen).

Wat vinden mensen fijn bij een webshop?

Wat vindt jij als bezoeker van een webshop het allerbelangrijkste? Heb je daar wel eens bij stil gestaan?

Een goede webshop heeft de volgende kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijkheid.
 • Inhoud voldoet aan de verwachtingen.
 • Sluit aan bij behoefte van de bezoeker.
 • Contactgegevens goed zichtbaar.
 • Achtergrondgegevens, geschiedenis en visie.
 • De website moet razend snel zijn.
 • Geen intro en/of flash introductie pagina.
 • Geen onverwachte geluiden of muziek.

Meer weten?

Wil je eerlijk en nuchter advies van een bedrijf die kennis van zaken heeft? Neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden je bij al je wensen om tot een goed eindproduct te komen.

Hoger in Google met een SSL certificaat

Zoekmachine Google gaat alle websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat voortaan hoger in de zoekresultaten plaatsen. Wil jij ook een webshop die goed scoort in Google? Neem een voorsprong op je concurrenten en kies voor een SSL certificaat om bovenin Google te komen!

Bescherm belangrijke gegevens van je klanten
Een SSL certificaat is tegenwoordig al een standaard optie als je professioneel aan de gang wilt gaan met een eigen webshop. Met een SSL certificaat voldoe je aan de beveiligingsstandaarden voor websites. Steeds meer privacygevoelige gegevens worden online ingevuld. Niemand wil dat die worden onderschept door derden. Met een SSL certificaat straalt je bedrijfswebsite meer vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit uit.

Gratis installatie bij aanschaf SSL!
Wil je beter scoren in Google en is je website of webshop nog niet goed beveiligd? Neem dan snel actie en schakel over op een SSL certificaat! Wij bieden diverse beveiligingsoplossingen voor je website of webshop. Internetbureau Volaris staat voor je klaar.

Tot 29 januari 2016 is de installatie van je certificaat gratis!

Meer weten over SSL certificaten?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zien, dien je alle velden in te vullen.

 • Contactpersoon

  Vul je gegevens hieronder zo volledig mogelijk in.
 • Offerte details

  Specifieer hieronder je wensen.

Email Marketing voor Evolve

Evolve Betonproducten Email Marketing

Beton zorgt in het interieur voor een robuust accent, het is een natuurlijk materiaal met een serene uitstraling. Het is voor Evolve een uitdaging om betontoepassingen in het interieur te ontwikkelen en vorm te geven naar de wensen van de klant. Zo levert Evolve betonproducten aan verschillende bedrijven in de keukenbranche. In februari benaderde Evolve Betonproducten ons voor het ontwikkelen van een nieuwsbrief voor haar zakelijke relaties.

Nieuwsbrief template

Middels de email marketing oplossingen van Volaris heeft Evolve – Betonprodukten heeft haar zakelijke relaties op de hoogte gebracht van nieuwe kleuren van het betonproduct BalsaBeton. Internetbureau Volaris ontwikkelde een hoogstaande zakelijke email marketing template. De content van de nieuwsbrief heeft Evolve aangeleverd.