Woning digitalisatie

Wanneer je een wijziging aan je bestaande woning wilt aanbrengen komt daar veel bij kijken. Waaronder het aanleveren van bouwtekeningen van de bestaande situatie aan aannemers of gemeenten. De bouwkundige tekeningen heb je vaak niet of in ieder geval niet digitaal.

Bouwkundig tekenwerk bij Volaris

Ook wanneer je een schuurtje of carport wilt bouwen zal het bij sommigen situaties voorkomen dat gemeente bouwtekeningen / situatietekeningen toegestuurd wil krijgen.

Volaris biedt professionele oplossingen die logisch en toegankelijk zijn bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Of het nu gaat om grote of kleine bouwplannen, bouwkundig tekenwerk, 3D modelling of digitaliseren van plattegronden gaat.

Zowel digitaal als print

Wij bieden je het maken van nieuwe tekeningen aan, zowel digitaal als eventueel op A2/A1 formaat geprint. Daarvoor komen wij je huidige situatie inmeten waarna we nieuwe tekeningen maken in Autocad. Dit doen wij voor een voordelige prijs en komen langs op afspraak, op een avond of in het weekend.

We denken met je mee

Ook als je een werktuigbouwkundig onderdeel op tekening wilt hebben kun je dat bij ons laten digitaliseren. Er word dan een 3D model gemaakt in Solidworks met eventuele maatvoering.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarna er een afspraak gemaakt kan worden. Woon je in een straal van 30 km, dan betaal je geen voorrijkosten.

Ben je op zoek naar Bouwkundig tekenwerk?