Zoekmachine adverteren

Rendement is meetbaar.

Meest gebruikte zoekmachine

Wil je snel, veel en al bij voorbaat geïnteresseerde bezoekers op je website(s)? Dan is zoekmachine adverteren hoogstwaarschijnlijk de meest effectieve methode. Zo ben je aanwezig waar je klanten naar op zoek zijn.

In Nederland is Google bij 90% van de internetgebruikers de meest gebruikte zoekmachine. Volaris is dan ook gespecialiseerd in het beheren van advertentiecampagnes op Google, zogenaamde AdWords campagnes.

Enkele (van de vele) voordelen van adverteren op Google zijn: Doelgericht Je advertentie wordt alleen getoond wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd met voor jouw bedrijf interessante woorden, de bezoeker is dus al geïnteresseerd.

Betaal alleen voor resultaat

Je betaalt niets voor de vertoning, maar alleen wanneer iemand ook daadwerkelijk op je advertentie klikt. Elke euro van je budget gaat op deze wijze rechtstreeks naar het werven van potentiële klanten.

google-partner

Geschikt voor elk budget

Er is geen minimum bestedingsbedrag. We stellen een dagbudget voor je. Zo weet je op deze manier al van tevoren wat de campagne gaat kosten. Van lokaal tot internationaal adverteren: je kan aangeven of je advertenties alleen in een bepaald regio getoond worden, in heel Nederland of ook in andere landen.

Rendement is meetbaar

Wij houden bij wat het effect van de campagne is. Hoeveel aanvragen of transacties de campagne heeft opgeleverd. Op basis hiervan kunnen aanpassingen in zowel de campagne als de website plaatsvinden om het rendement te optimaliseren.

Wil je ook meer bezoekers?

Neem dan contact op met Volaris en ontvang € 50,- Google Adwords cadeau.

Meer weten over zoekmachine adverteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

  • Contactpersoon

    Vul je gegevens hieronder zo volledig mogelijk in.
  • Offerte details

    Specifieer hieronder je wensen.