Zoekmachine optimalisatie

Optimalisatieproces van je website.

Verbeter je website

Uw website staat niet vanzelf (hoog genoeg) in de natuurlijke (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Naast een hevige concurrentie kan dit aan allerlei factoren liggen die te beïnvloeden zijn. Volaris kan je website grondig analyseren op ‘zoekmachine vriendelijkheid’ en vervolgens optimaliseren voor een goede indexatie door de zoekmachines.

Het is hierbij in de eerste plaats belangrijk dat relevante trefwoorden op de juiste plaatsen in je website staan, zodat een zoekmachine je website als relevant beschouwt bij een zoekopdracht met deze trefwoorden.

Verder zijn er nog technische zaken die een beperking kunnen vormen voor een goede indexatie. Ook deze kan Full Service Internetbureau Volaris voor je oplossen.

Diverse webgidsen

Tevens melden wij je website aan bij diverse webgidsen en aan je website gerelateerde sites om op deze manier de linkpopulariteit te verhogen, een belangrijke factor voor een goede positie in de zoekmachines.

Het verloop en de resultaten van dit optimalisatieproces maken wij op heldere en overzichtelijke wijze inzichtelijk door middel van periodieke rapportages.

Meer weten over de mogelijkheden voor je organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

  • Contactpersoon

    Vul je gegevens hieronder zo volledig mogelijk in.
  • Offerte details

    Specifieer hieronder je wensen.