Actueel

Hoger in Google met een SSL certificaat

Zoekmachine Google gaat alle websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat voortaan hoger in de zoekresultaten plaatsen. Wil jij ook een webshop die goed scoort in Google? Neem een voorsprong op je concurrenten en kies voor een SSL certificaat om bovenin Google te komen!

Bescherm belangrijke gegevens van je klanten
Een SSL certificaat is tegenwoordig al een standaard optie als je professioneel aan de gang wilt gaan met een eigen webshop. Met een SSL certificaat voldoe je aan de beveiligingsstandaarden voor websites. Steeds meer privacygevoelige gegevens worden online ingevuld. Niemand wil dat die worden onderschept door derden. Met een SSL certificaat straalt je bedrijfswebsite meer vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit uit.

Gratis installatie bij aanschaf SSL!
Wil je beter scoren in Google en is je website of webshop nog niet goed beveiligd? Neem dan snel actie en schakel over op een SSL certificaat! Wij bieden diverse beveiligingsoplossingen voor je website of webshop. Internetbureau Volaris staat voor je klaar.

Tot 29 januari 2016 is de installatie van je certificaat gratis!

Meer weten over SSL certificaten?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zien, dien je alle velden in te vullen.

  • Contactpersoon

    Vul je gegevens hieronder zo volledig mogelijk in.
  • Offerte details

    Specifieer hieronder je wensen.

About the Author