Onze werkwijze

Volaris denkt mee, kijkt, luistert, adviseert, en creëert. Onze werkwijze is open, betrokken effectief en interactief. Vanuit de inhoud werken we naar realiseerbare oplossingen.

We zetten onze verschillende ontwerp-disciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat. Door het combineren van deze kennis en creativiteit uit verschillende disciplines maken we het verschil en onderscheiden ons van onze collaga’s.

Het juiste CMS kiezen

Volaris werkt met verschillende CMS systemen. Wij vinden dat we onze klanten de beste oplossing moeten bieden en beheren om die reden ook verschillende type CMS systemen. – Wij kiezen het CMS dat bij de klant past – Een CMS dat modulair is opgebouwd. Je betaalt niet voor overbodige opties

WordPress als CMS

WordPress is ons favoriete open source CMS. Volaris helpt je met de ontwikkeling van je website in WordPress. Wij dromen in de taal van WordPress. Waarom? Omdat het een fantastisch, krachtig opensource CMS is. Het is een CMS met ongekend veel mogelijkheden. Bovendien is het open-source systeem. Redenen waarom we WordPress keer op keer inzetten voor onze projecten.

Schaalbaar

Kleine interdisciplinaire teams van experts werken nauw met opdrachtgevers samen. Iedere discipline is aanwezig. Van art designer tot en met een programmeur, van webmarketeer tot zoekmachine experts. Klantwensen worden tot op de kern getoetst aan de beoogde strategische doelstellingen, geldende internetstandaarden en technische haalbaar- en schaalbaarheid.

Visie & missie

Internetbureau Volaris realiseert met passie succesvolle internetoplossingen. Volaris vindt dat het fundament van een online strategie stevig moet zijn én dat er ruimte moet zijn voor voortschrijdende inzichten. Dit resulteert in onderscheidende innovatieve online toepassingen en intelligente campagnes met aantoonbaar resultaat.

Full service concept
Full Service Internetbureau Volaris streeft ernaar vanuit een full service concept sluitende online oplossingen voor haar opdrachtgevers te ontwikkelen die toegevoegde waarde bieden. Standaard én innovatieve oplossingen die mensen en organisaties met elkaar verbinden.

100% kwaliteit
Volaris is een full service internetbureau uit het mooie Drenthe. Wij leveren kwalitatieve websites en zorgen ervoor dat bedrijven worden gevonden!

We doen wat we leuk vinden, websites ontwerpen!
Meetbare resultaten en onze missie om het bedrijfsresultaat van de opdrachtgevers te verhogen. Goed werk resulteert in succes en maken het voor Volaris mogelijk te investeren in haar organisatie en medewerkers.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Meer weten of heb je een vraag?