Website ontwikkeling

De website of webshop van een organisatie speelt een cruciale rol binnen de bedrijfsstrategie. Zowel op het gebied van commerciële doelstellingen als op het gebied van branding en customer service.

De website is tegenwoordig niet meer alleen het kanaal om informatie te verstrekken, maar juist ook de plek voor het presenteren van je producten en/of diensten. Volaris maakt effectieve websites die haar opdrachtgevers helpen hun online doelstellingen te behalen. Deze doelstellingen zijn altijd concreet en meetbaar om maximaal online effect te garanderen.

Succes van een website

Het succes van een website wordt bepaald door de bezoeker en is naar onze mening goed als deze ontwikkeld wordt op het optimale snijpunt van gebruikerswensen, business doelstellingen en technische mogelijkheden.

De gebruiker heeft altijd de primaire focus en zijn doelstellingen vormen dan ook het vertrekpunt voor ons ontwerp. Als full service internetbureau beschikken wij over alle disciplines die zorg dragen voor een optimale website.

Van designers tot developers

Van concept designers tot developers tot support medewerkers. Wij staan voor een doordachte aanpak, denken voordat we doen en verdiepen ons in de wereld van onze klant en die van de klant van onze klant.

Website ontwikkeling is ook na oplevering een continu proces, dus ontwerpen wij voor duurzaam effect en blijven daarmee inspelen op de wensen van bezoeker, technische mogelijkheden en je doelstellingen. Of het nu gaat om het verkopen van een product, het laden van een merk of het verlenen van een service.

Content Management Systemen

De implementatie van een content management systeem speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een website. Vooral als deze gekoppeld is aan je achterliggende systemen. Een effectieve website kan dan ook niet zonder een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem.

Volaris implementeert hiervoor verschillende open-source en betaalde CMS systemen zoals WordPress en specifiek voor webshops het e-commerce platform van Interspire.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Meer weten of heb je een vraag?