Onze werkwijze

Volaris denkt mee, kijkt, luistert, adviseert, en creëert.

Een open werkwijze
Volaris denkt mee, kijkt, luistert, adviseert, en creëert. Onze werkwijze is open, betrokken effectief en interactief. Vanuit de inhoud werken we naar realiseerbare oplossingen.

We zetten onze verschillende ontwerp-disciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat. Door het combineren van deze kennis en creativiteit uit verschillende disciplines maken we het verschil en onderscheiden ons van onze collaga’s.

Het juiste CMS kiezen
Volaris werkt met verschillende CMS systemen. Wij vinden dat we onze klanten de beste oplossing moeten bieden en beheren om die reden ook verschillende type CMS systemen. – Wij kiezen het CMS dat bij de klant past – Een CMS dat modulair is opgebouwd. Je betaalt niet voor overbodige opties

WordPress als CMS
WordPress is ons favoriete open source CMS. Volaris helpt je met de ontwikkeling van je website in WordPress.

Wij dromen in de taal van WordPress
Waarom? Omdat het een fantastisch, krachtig opensource CMS is. Het is een CMS met ongekend veel mogelijkheden. Bovendien is het open-source systeem. Redenen waarom we WordPress keer op keer inzetten voor onze projecten. Lees hier meer over techniek

Schaalbaar
Kleine interdisciplinaire teams van experts werken nauw met opdrachtgevers samen. Iedere discipline is aanwezig. Van art designer tot en met een programmeur, van webmarketeer tot zoekmachine experts. Klantwensen worden tot op de kern getoetst aan de beoogde strategische doelstellingen, geldende internetstandaarden en technische haalbaar- en schaalbaarheid.

Visie
Internetbureau Volaris realiseert met passie succesvolle internetoplossingen. Volaris vindt dat het fundament van een online strategie stevig moet zijn én dat er ruimte moet zijn voor voortschrijdende inzichten. Dit resulteert in onderscheidende innovatieve online toepassingen en intelligente campagnes met aantoonbaar resultaat.