E-mail Marketing Tool van Volaris

Met de E-mail marketing tool van Volaris kun je je klanten een professionele e-mail sturen, uiteraard in je eigen huisstijl. Via een mailinglijst die je kan opbouwen via een inschrijfformulier op je website, kun je de lezers van je mail uiteindelijk overhalen om je product of dienst af te nemen. Bestaande klanten kun je eventueel mailen om bijvoorbeeld een review achter te laten op je website of om een herhaalaankoop te doen.

Heb je een nieuw product die je graag wilt promoten of een nieuwsbrief met een leuke aanbieding? Het kan allemaal met de Volaris E-mail Marketing tool. Bestel direct de Volaris Mailing Tool

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Hebben we je interesse over onze E-Mail Marketing tool gewekt? Of heb je hulp nodig bij het maken van een E-Mail Marketing template?

Geen limieten, onbeperkt mailen

Veel andere E-mail Marketing partijen bieden je een duur maand abonnement aan waarbij je de hoofdprijs voor moet betalen en daarnaast gebonden bent aan een verzendingslimiet. Daar wil Volaris verandering in brengen door E-mail Marketing diensten aan te bieden voor een eerlijke prijs, zonder dat je daarbij aan kwaliteit in moet leveren.

E-mail Marketing Template op maat

Wanneer je kiest voor de E-Mail Marketing tool van Volaris, dan kun je er ook voor kiezen om een op maat gemaakte e-mail template te laten maken. Samen kijken we naar de best mogelijke e-mail marketing template voor een hoge conversie. Heb je al een e-mail marketing template? Dan kun je die eenvoudig importeren.

Eerlijke e-mail marketing prijzen

Eén pakket, onbeperkt mailen en voor iedere organisatie gelijk.

€ 195 per maand

Bestel vandaag nog de Volaris E-mail marketing tool en start met het verbeteren van je campagnes en conversie. Elders kost een dergelijk pakket meer dan € 339 per maand.

Het pakket bestaat uit:

Onbeperkt aantal E-mail campagnes
Onbeperkt aantal nieuwsbrief contacten
Onbeperkt mailen

Belangrijkste features

De Volaris E-mail marketing tool is compleet met de onderstaande functies.

Eenvoudige nieuwsbrief Editor
Website aanmeldingsformulieren
Uitgebreide campagnerapportages
API koppeling mogelijkheden
Domein-, Spam- en E-mail verificatie mogelijkheden
Automatische campagnes
Dynamische en persoonlijke content
Eenvoudige CSV import

Haal het beste uit jouw e-mail marketing

Uiteraard helpen we je bij het opstarten van je eerste campagne. Vervolgens krijg je duidelijke instructies hoe je een campagne zelf op kan zetten.

Full service E-mail Marketing

Het pakket is zo compleet dat je alles hebt wat je in een hedendaagse marketing tool kan verwachten. Ook prettig is dat de software snel is zodat je niet lang hoeft te wachten. Dit maakt de E-mail Marketing tool van Volaris snel en prettig in gebruik.

Optimaal je e-mail campagne opmaken

Een e-mail template opmaken is eenvoudig met de online editor. Als je kan werken met Word, dan heb je de E-mail Marketing tool van Volaris ook zo onder de knie. Geen grote verassingen en uiteraard in het Nederlands of Engels.

Meetbaar E-mail Marketing rendement

De tool houdt bij wat het effect van de campagnes zijn. Hoeveel procent van de lezers heeft geklikt op een bepaalde link en wat de campagne heeft opgeleverd. Op basis hiervan kunnen aanpassingen in zowel de campagne als de website plaatsvinden om het rendement te optimaliseren.

API Koppeling met jouw systeem

Dankzij de handige API koppeling kun je de Volaris E-mail marketing tool eenvoudige koppelen met je website, webshop of CRM pakket. Door de statistieken tool krijg je daardoor ook een beeld van het gedrag van jouw klanten en waar ze in een campagne op klikken.

Veelgestelde vragen

Is het abonnement echt onbeperkt?

Ja, het pakket is echt onbeperkt. Je mag met het abonnement van de E-mail Marketing tool van Volaris onbeperkt gebruiken. Zonder kleine lettertjes. Wel verwachten we van onze klanten dat de E-mail Marketing Tool niet wordt misbruikt.

Betaal ik per maand of per jaar?

Facturatie is voor het E-mail Marketing pakket per jaar. Je betaalt voor het abonnement het jaarbedrag in één keer. Daarbij kun je eventueel kiezen voor een E-mail Marketing template op maat.

Is het abonnement maandelijks opzegbaar?

Nee. Je gaat een abonnement aan voor ten minste één jaar. Het abonnement gaat pas in nadat je je bestelling hebt geplaatst en de software is geleverd. Tot één maand voor afloop van het abonnement kun je het lopende abonnement verlengen of opzeggen. Bij een opzegging kun je uiteraard je contactlijsten meenemen.

Waar wordt de data bewaard?

De data wordt op onze zeer krachtige Dedicated Server gewaarborgd en bevindt zich in Amsterdam. Deze server wordt afgenomen bij onze betrouwbare hosting partij Leaseweb en is gebonden aan Nederlandse wetgeving. Alle data wordt zorgvuldig bewaard en nooit aan een derde partij gegeven.

Wil je meer weten over de E-mail Marketing tool van Volaris?