webshops

Webshop laten maken

Een webshop is tegenwoordig geen overbodige luxe meer, sterker nog het is inmiddels al vaak het eerste benaderingspunt geworden. Webshop software is in veel prijscategorieen en licentievormen verkrijgbaar. Hierdoor is het maken van keuzes niet eenvoudig. De toekomstige ontwikkeling van je online activiteiten zijn ook niet altijd in te schatten. Daarom treedt Volaris op als partner om goed onderbouwd te komen tot een advies voor het webshop platform en eventueel aanvullende email marketing oplossing.

De toekomst in één concept

De e-commerce oplossingen van Volaris helpen je bedrijfsdoelstellingen online te realiseren. Dit begint met het ontwikkelen van een online strategie en deze te vertalen naar een succesvol concept en ontwerp. De ontwikkeling van de webshop met achterliggende applicaties is het vervolg hierop. Het recept voor een goed renderende webshop is en blijft maatwerk. Met kennis en ervaring behoed je je voor veel gemaakte fouten.

Volaris stelt zich positief kritisch op naar haar klanten door zich vooraf in te leven in de markt van haar klanten en in een inspirerende presentatie een eerste voorstel doen.

Webshop strategie

Gedegen techniek achter je webshop is een randvoorwaarde. Echter, het exploiteren van een succesvolle webshop is gebaseerd op een uitgekiende strategie. Volaris helpt bij het vertalen van je bedrijfsdoelstellingen naar de online strategie, een passend concept en een aansprekend ontwerp.

Aan de basis staat een inventarisatie van de motivatie van de klant om een webshop te beginnen of een doorstart met een bestaande webshop te maken. Volaris verbindt graag kwantificeerbare doelstellingen hieraan en committeert zich aan het behalen of overtreffen ervan. In samenspraak wordt een aanpak opgesteld voor de korte, midden en lange termijn. Deze aanpak is doordacht en pragmatisch.

Volaris maakt webshops gebasseerd op verschillende Open Source technieken. Een robuuste e-commerce ondersteund door miljoenen gebruikers. Dat maakt Open Source sterk. Onze webshops zijn rijk aan features, gemakkelijk in het gebruik, zoekmachine vriendelijk en hebben een visueel aantrekkelijke interface.

Betalingsmogelijkheden zoals iDeal en PayPal vormen een groter bereik van een webshop. Daarnaast is de webshop beveiligd door middel van een SSL certificaat en een goede beveiligde omgeving voor de bezoekers van de webshop. webshops

Voor iedere ambitie biedt Volaris een passend technisch platform. Betreedt je voor het eerst de online markt en wilt je stapsgewijs doorgroeien of het is tijd voor de volgende generatie van je webshop? Afhankelijk van je vereisten en budget biedt Internetbureau Volaris een geschikte oplossing.

Webshop software is in veel prijs categorieën en licentievormen verkrijgbaar. Hierdoor is het maken van keuzes niet eenvoudig. De toekomstige ontwikkeling van je online activiteiten zijn ook niet altijd in te schatten.

Daarom treedt Internetbureau Volaris op als Full-Service E-Commerce Partner om goed onderbouwd te komen tot een advies voor het webshop platform en eventueel aanvullende e-mail marketing oplossingen.

Meer weten of het maken van een website?

Wil jij meer weten wat Internetbureau Volaris voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over de ontwikkeling van een website? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder. Vul het onderstaand formulier in. We zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Ben je op zoek naar een converterende webshop met pit?