websites

Website laten maken

Volaris is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele en aansprekende websites. Een prachtige website is een goed begin, maar om veel bezoekers te trekken en meer resultaat uit je website te halen is het inzetten van online marketing zeker aan te raden.

Full service internetbureau

Wij weten als geen ander dat je website het visitekaartje op het internet is. Een website is steeds vaker verantwoordelijk voor de eerste indruk van een bedrijf. Met talloze alternatieven die slechts een muisklik verwijderd zijn, zorgen wij ervoor dat het niet de laatste is.

Al ruim tien jaar houdt het team van Volaris zich bezig met het creëren van gebruiksvriendelijke, commercieel interessante en inspirerende websites. Dit doen wij altijd met het doelgroep in ons achterhoofd.

Bij ons kun je er op rekenen dat wij een website leveren dat werkt. Wij maken bedrijven online succesvol.

Verder denken wij graag met je mee over een verbetering van web-interactie en navigatie van je website. Ook doen wij aan technische optimalisering van (bestaande) websites om bijvoorbeeld de vindbaarheid via zoekmachines te vergroten.

We denken met je mee

Vanuit het perspectief van de doelgroep ontwikkelen we een website die je identiteit en propositie naar hen communiceert. Belangrijk voor gebruiksvriendelijke websites is dat zij je (potentiële) klant een beleving bieden die hem of haar aanspoort om datgene te doen wat je ze graag wilt laten doen: contact opnemen, je product bestellen, een offerte aanvragen, zich inschrijven voor je nieuwsbrief, et cetera.

De aandacht van de bezoeker wordt vastgehouden door een doordachte combinatie van een aantrekkelijk ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en door geavanceerde technologische toepassingen die eindeloze mogelijkheden bieden.

Wij vinden dat u niet afhankelijk moet zijn van uw webbouwer. Daarom werken wij voornamelijk met open source CMS systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en Magento webshops. Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de door Volaris gerealiseerde websites.

Meer weten of het maken van een website?

Wil jij meer weten wat Internetbureau Volaris voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over de ontwikkeling van een website? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder. Vul het onderstaand formulier in. We zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Ben je op zoek naar een converterende website met pit?