marketing

Zoekmachine optimalisatie

Je website staat niet vanzelf (hoog genoeg) in de natuurlijke (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Naast een hevige concurrentie kan dit aan allerlei factoren liggen die te beïnvloeden zijn. Volaris kan je website grondig analyseren op ‘zoekmachine vriendelijkheid’ en vervolgens optimaliseren voor een goede indexatie door de zoekmachines.

Het is hierbij in de eerste plaats belangrijk dat relevante trefwoorden op de juiste plaatsen in je website staan, zodat een zoekmachine je website als relevant beschouwt bij een zoekopdracht met deze trefwoorden.

Verder kunnen er nog technische zaken zijn die een beperking kunnen vormen voor een goede indexatie. Ook deze kan Full Service Internetbureau Volaris voor je oplossen.

Betaald versus organisch
  • Organisch
  • Betaald
  • Overige

Doel is om de organische zoekresultaten te verbeteren.

Optimalisatieproces

Tevens melden wij je website aan bij diverse webgidsen en aan je website gerelateerde sites om op deze manier de linkpopulariteit te verhogen, een belangrijke factor voor een goede positie in de zoekmachines. De connectie maken met Google Search Console en regelmatig voeren we tijdens het verbeteren van de website ook een A/B test uit.

Het verloop en de resultaten van dit optimalisatieproces maken wij op heldere en overzichtelijke wijze inzichtelijk door middel van periodieke rapportages.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Wilt je zo hoog mogelijk in Google komen?