Strategie

Wij ontwikkelden website's volledig op maat.

Strategie & Concept

Volaris werkt graag met verschillende uiteenlopende visuele stijlen; van zakelijk, medisch, web 2.0, helder tot chique en stijlvol. We richten ons niet alleen op het ontwerp, stijl en creatieve webconcepten, maar maken ook de technische functionaliteit die daar naadloos op aansluit.

Wij ontwikkelden website’s volledig op maat. Daarnaast kunnen wij er voor zorgen dat de huidige sociale netwerken zoals Twitter en Facebook worden geïntegreerd in je website. – Functioneel OntwerpRealisatieVisual designFront-endOnline strategieOnline marketingTechniek

Onze open werkwijze

Volaris denkt mee, kijkt, luistert, adviseert, en creëert. Onze werkwijze is open, betrokken effectief en interactief. Vanuit de inhoud werken we naar realiseerbare oplossingen.

We zetten onze verschillende ontwerp-disciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat. Door het combineren van deze kennis en creativiteit uit verschillende disciplines maken we het verschil en onderscheiden ons van onze collaga’s.

Stappenplan

Stap 1: Schetsen

Voordat we beginnen met shetsen wordt er samen overlegd wat de wensen zijn. Een schets doen we vaak ook bij de klant om zo een beeld te krijgen wat je wensen zijn.

Stap 2: Design

Wij ontwerpen alles zelf en werken niet samen met dure externe webbureau’s. Alles is homemade en voldoet aan al je wensen. Wij denken na over alle aspecten van een website.

Stap 3: Coderen

Vervolgens wordt het design gecodeerd in strikte W3C code in xHTML en CSS. Onze HTML en CSS code is altijd strict en voldoet aan alle gestelde webstandaarden.

Stap 4: Development

De gecodeerde bestanden worden vervolgens gebruikt voor het implementeren in een Content Management Systeem.

Stap 5: SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Vervolgens is het de taak om de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Een goed project wordt gerealiseerd op basis van juiste disciplines, doelstellingen, de wensen en technische en grafische mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.