Aansprekende websites

Volaris is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele en aansprekende websites. Een prachtige website is een goed begin, maar om veel bezoekers te trekken en meer resultaat uit je website te halen is het inzetten van online marketing zeker aan te raden.

Van alle markten thuis

Wij maken bedrijven online succesvol. Bij ons kun je er op rekenen dat wij een product leveren dat werkt. Je bedrijfsstrategie wordt vertaald naar een online marketingpropositie die direct een bijdrage levert aan je bedrijfsresultaat.

Volaris is een Full Service Internetbureau. Dat betekent dat we van alle markten thuis zijn. Daarom werken wij voor meer dan 300 klanten met plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten voor bedrijven uit verschillende branches in binnen- en buitenland.

Ontwerp

Voor elke klant worden aansprekende, creatieve en interactieve oplossingen bedacht en vertaald naar krachtige en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Internetbureau Volaris websites zijn heel eenvoudig zelf te beheren door gebruik te maken van ons Content Management Systeem.

Online marketing

Als een website gebruikt wordt als een middel is om klanten te werven of leads te genereren voor je producten of diensten, dan kan onze online marketing daar een essentiele bijdrage aan leveren. Elke dag gaan duizenden mensen via zoekmachines als Google op zoek naar je product of dienst. Maar vinden zij je website ook op de eerste resultatenpagina?

Site optimalisatie

ls wij bezig gaan met site optimalisatie dan zijn we bezig met twee onderdelen: hoe gedragen bezoekers zich op je website en hoe is dit bezoekgedrag te verbeteren? Elke serieuze website eigenaar wil graag antwoord op deze vragen om zo de effectiviteit van zijn website continu te kunnen verbeteren.

Zekerheid met Hosting

Je moet er natuurlijk altijd van uit kunnen gaan dat je website 24 uur per dag, 365 dagen per jaar uitstekend te bereiken is. Dat je site snel laadt, goed beveiligd is en dat je persoonlijke ondersteuning krijgt bij vragen of ondersteuning die je eventueel nodig bent bij je server, database, domein of e-mail account.

We denken met je mee

Verder denken wij graag met je mee over een verbetering van web-interactie en navigatie van je website. Ook doen wij aan technische optimalisering van (bestaande) websites om bijvoorbeeld de vindbaarheid via zoekmachines te vergroten.

Kwaliteit en zekerheid

Volaris staat voor kwaliteit en zekerheid. We leveren de website op de manier waarop we dat zelf ook graag zouden willen. We komen onze afspraken na en voorkomen daardoor dat we nooit meerkosten hoeven te berekenen op onze diensten.

De websites van Volaris zijn zo gemaakt dat ze een zeer goede basis bevatten voor de vindbaarheid in zoekmachines in Google, vaak ook nog eens op de eerste positie.

Kosten indicatie

Standaard website volgens huidige normen
Een gemiddelde website kost bij ons van € 5.000 tot € 15.000 (eenmalig).

Dekkend in dit pakket is:
– CMS pakket op basis van WordPress of Magento (e-commerce)
– Custom made design volgens de huisstijl
– Extra aandacht voor mobielvriendelijkheid
– Garantie op een zeer snelle website (1 tot maximaal 2 seconden)
– Zoekmachine vriendelijk

Zeer uitgebreide website met custom wensen
Een zeer uitgebreide website zoals of waar extra maatwerk bij nodig is, bijvoorbeeld waar koppeling nodig zijn met externe systemen begint vanaf € 18.000.

Custom applicaties of development
– Custom applicaties zijn mogelijk. Ons uurtarief is € 115,-.

Hosting en E-mail
Daarnaast bieden we ook Hosting diensten aan om de garantie en snelheid van de website dekkend te houden. Hiervoor hebben we uiteenlopende hosting pakketen, gehost op een eigen High-End Dedicated Server met de nieuwste software. Een Hosting pakket begint al vanaf € 100 per maand. Daarnaast leveren we ook diensten van Google Business / Google Gsuite diensten aan.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Onze oude website heeft ons veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contact- formulier kwam bij ons niet eens niet aan. Internetbureau Volaris heeft ons binnen enkele dagen van een schitterende website voorzien.

G. Goos
Directie, Argo Schoonmaakservice

Ben je op zoek naar een converterende website met pit?