Argo SchoonmaakserviceOntwikkeling website en zoekmachine optimalisatie

Ontwikkeling van de website van Argo Schoonmaakservice
Volaris heeft voor een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, Argo Schoonmaakservice een compleet nieuwe website geleverd.

Argo Schoonmaakbedrijf heeft was ontevreden hun oude website, welke door een onervaren internetbureau werd gemaakt. Dat is de reden dat we een nieuwe website zijn gaan ontwikkelen bij Volaris.

Voor Argo Schoonmaakservice hebben wij een gebruiksvriendelijke website met CMS geleverd, hosting verzorgd en hebben een eerste stap gezet richting email marketing.

Bezoek de website van Argo Schoonmaakservice

uitdaging

De uitdaging was om binnen zeer korte tijd een solide website te maken. De oude website heeft Argo Schoonmaakservice veel geld gekost, maar standaard functies functioneerde gewoon weg niet. Zelfs het contactformulier kwam niet eens aan.

oplossing

De nieuwe website van Argo Schoonmaakservice in ontwikkeld in het Open Source systeem WordPress. Zo heeft Argo directe toegang tot de website en kan de website eenvoudig worden beheerd. Ook is de website geoptimaliseerd voor snelle weergave van de pagina’s door middel van caching mogelijkheden en hosting op een dedicated server van Volaris.

Wat heeft Volaris verder gedaan?
De oude website was niet meer van deze tijd, maar vooral zeer slecht vindbaar op Google. Door zoekmachine optimalisatie staat Argo Schoonmaakservice weer bovenaan met de juiste zoekwoorden.

Ook na oplevering van de website is Volaris niet uit beeld gevlogen. Regelmatig wordt de website geoptimaliseerd om hoog in de zoekresultaten te blijven. Dit wordt dan ook uiteraard goed gemonitord en proactief op gehandeld.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Wil jij ook een mooie website die goed scoort in Google?