Sistim Nederland B.V.Ontwikkeling website, AdWords en zoekmachine optimalisatie

Ontwikkeling van de website van Sistim Nederland B.V.
Volaris heeft voor Sistim Nederland B.V. een hoogstaande website gebouwd die tevens zeer goed scoort in de zoekresultaten op Google.

Sistim is al jaren gespecialiseerd in sanitaire wanden die worden gebruikt in scholen, sport- en beauty resorts, zwembaden, industrie, recreatiebedrijven en musea.

Sistim heeft de focus op sanitaire wanden waarbij de nadruk ligt op kwalitatief, hygiëne en gemakkelijk in het onderhoud.

uitdaging

Sistim worstelde al een tijdje met de oude website en zocht naar een partner die de wensen kon vertalen naar een duidelijke en moderne website. Daarnaast was de organische vindbaarheid slecht en liep de online conversie echter achteruit.

oplossing

De nieuwe website van Sistim in ontwikkeld in het Open Source systeem WordPress. De navigatie structuur is compleet vernieuwd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Zo scoort Sistim nu op de belangrijkste zoekwoorden de eerste positie in Google.

Door goed samen te werken met Sistim en telkens te kijken waar er nog meer verbeteringen vallen te halen, is er een prachtige website uit gekomen.

Verder hebben we ook de website geoptimaliseerd voor snelheid. Door de website afbeeldingen te comprimeren en geavanceerde caching technieken toe te hebben gepast, heeft dit geresulteerd in een razend snelle website.

Wat heeft Volaris verder gedaan?
De klant is erg enthousiast over de vernieuwde website en heeft inmiddels ook het AdWords account compleet laten inrichten door ons.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van een nieuwe site of een AdWords campagne?

Wil jij ook een website die scoort en AdWords verbeteren?